Delfina prilikom гайморите: može li se oprati nos i kako pravilno oprati

Mogu li гайморите oprati nos Долфином?

Sinusitis – vrlo ozbiljan poremećaj karakteriziran upalna poraz гайморовых sinusa i često s obrazovanjem gnoje mase. Pojava ove bolesti nastaje zbog nenormalan liječenje rinitisa ili u nedostatku bilo kakve akcije od strane pacijenta.

Pri tom недуге stručnjak uvijek dodjeljuje holistički terapijski pristup koji se sastoji od nekoliko skupina lijekova i određenih postupaka. Vrlo često u ovoj shemi možete naići na postupak ispiranje nosne šupljine. S tim u vezi dalje raspravljati o tome može li se oprati nos Долфином kada гайморите, a kako to pravilno izvesti.

Možete li to primijeniti Delfina prilikom гайморите

Delfina – integrirani lijek namijenjen za postupak ispiranje nosne šupljine. Фармсредство sadrži u sebi mješavina morske soli, bilja i minerala.

Prema uputama ovog lijeka, upala гайморовых sinusa je jedna od indikacija za njegovu uporabu, to jest Delfina prilikom гайморите ne samo da može, ali je potrebno primijeniti.

Uz pomoć ovog alata možete izliječiti sinusitis, i što je najvažnije izbjeći postupke bušenja. Ova mogućnost predstavlja sljedeći princip rada lijekovi:

 • uklanjanje patogenih organizama iz nosne šupljine i sinusa;
 • poboljšanje отхождения gnoj iz sinusa;
 • rješavanje stagnirali pojava u sluznici paranazalnih sinuse;
 • povlačenje edema sluznice, zahvaljujući противовоспалительному djelovanje lijeka;
 • povećanje učinkovitosti korištenja lokalnih ljekovitih tvari.

Osim toga, фармпрепарат sposoban obnoviti sluznicu i мерцательный epitela, kao i pojačati lokalni imunitet.

Još jedno svojstvo Долфина — sprječavanje arisings komplikacija upale sinusa gornje, što je važno s obzirom na lokaciju sluznici paranazalnih sinusa u neposrednoj blizini, od mozga.

Važno! Ispiranje Долфином kada гайморите strogo je zabranjeno, ako postoji slaba prohodnost nosne kanale ili nos potpuno je postavio.

U tom slučaju, predvidjeti na koji način će odabrati rješenje nemoguće. To je praćeno razvojem отита, jer tekućina, a možda i инфицированная sluz kroz eustahijeva cijev može ući u srednje uho.

READ  Kao i nego liječiti uho brzo: narodni lijekovi

Redoslijed izvođenja ispiranja

Da bi znati kako pravilno oprati nos Долфином kada гайморите, treba se upoznati s bilješkama na droga, gdje je u detalje opisan postupak.

Pakiranje lijeka sadrži порошкообразную smjesu i balon opremljen назальной tuš tropska kiša.

Puder je potrebno otopiti uz pomoć 240 ml tople kuhane vode, a temperatura joj treba biti u okviru 34-36°C.

Na kraju bi trebao izgledati puna bočica gotovog morta. Ovaj odrasla osoba volumen, izračunava se za obavljanje jedne manipulacije.

Pomoć. Prije pranje treba početi padati nosni kapi s сосудосуживающим djelovanjem, očistiti nos poteze i skinite začepljen nos.

Dalje možete nastaviti provođenje samog postupka ispiranja, koja izgleda ovako:

 1. Nagnuti nad umivaonikom naprijed do pravog kuta.
 2. Zadržite dah dok udišete i приоткрыт usta.
 3. Priložite mlaznicu na ноздре pa lagano ugurati bocu. Ako je sve ispravno, onda malter mora proizaći iz druge nosnice.
 4. Pri uvođenju pola otopine, u bočici vadi, ali obavezno ga treba držati, da ne разжимался.
 5. Высморкаться, očistiti nos.
 6. Ponoviti manipulacije u isti red s druge nosnice.

Nakon što tekućina istjecati, balon u sažetom obliku potrebno je unijeti u nos, naizmjence u svaki nosni prolaz. On разжимается da izdvaja sve ostatke morta.

Optimalna mnoštvo primjena otopine je 1-2 puta dnevno. Trajanje terapije naravno nije ograničena.

Delfina od sinusitisa, mogu je koristiti kako tijekom cijelog trajanja liječenja, tako i nakon njega (непродолжительно), da biste prikvačili rezultate.

Zaključak

Lakše upozoriti bolest, nego изнывать od dugotrajne terapije. To se posebno odnosi na upale гайморовых sinusa, kada su neki postupci su ne samo neugodne («kukavice»), ali i zastrašujuće (punkcija).

To je razlog zašto je vrlo važno pravilno i do kraja ozdravi curenje iz nosa. Ako ipak morao suočiti s гайморитом, liječiti ga stoji pod nadzorom liječnika.

READ  Йодная mreže kod prehlade: kako primijeniti nego korisno